Index ¦ Archives ¦ RSS

szokasos evvegi tizes osszefoglalo

Estimated read time: 2 minutes

evvegen egy csomo portal meg blog szokott ilyen 10es listakat kesziteni mindenfelerol, ami sokszor erdekes meg vicces meg ilyesmi. hogy ne maradjak ki a partybol, kovetkezzen a sajatom.

leginkabb magamnak szedtem ossze par dolgot, szal ez most kivetelesen ilyen szemelyes jellegu post lesz, akit zavar az kerem gyorsan zarja be a tabot, most meg lehet.

nem, nem a legfrissebb csajozos sztorikrol lesz szo. :)

  1. majus kornyeken valahogy felvetodott, hogy paran a #frugalware.hu csatirol menjunk el biciklizni. kulonosebb bajom nem volt a temaval, bar legalabb 3 eve porosodott a pinceben a gepem. aztan ebbol lett nyaron balatonmegkerules, most meg - pontosan nem neztem meg - 1800valahany kilometer tekeres lett evvegere, es nagyon megszerettem ezt a dolgot (mozgasigeny kielegites, kismerteku feltunesi viszketegseg, bkvutalat, ismerkedes uj emberekkel meg ilyesmi.)
  2. zaivaldi hivott nyaron az #antisleepers csatira, ahol a nyari nosleep versenyt megnyertem, valamit azota is tartom az idaigi 6 verseny rekordjat, kb 3 napnyi orankent ellenorzott ebrenlettel. jomoka volt - a kovetkezo (most a "teli szunetben" - mar akinek van olyan volt a kovetkezo, ennek) lebonyolitasaban segedkeztem, bar resztvenni nem volt idom.
  3. osztol felkertek az mkk egyik csoportjanak vezetesere (masodmagammal), annak minden idoigenyevel es oromevel egyutt.
  4. az elozo folyamanya, hogy kb 3 ev szunet utan ujra elkezdtem tancolni
  5. pont az idei ev elejen voltam kenytelen becsoppenni az msn vilagaba, szerencsere tovabbra is minimalis hasznalattal.
  6. nyaron a gsoc kereten belul dolgozhattam a git verziokezelon, kivetelesen jelentos merteku anyagi tamogatas mellett.
  7. hogy vegre valamit a bme-rol is irjak, a tavaszi felevben vegre sikerrel teljesitettem a szakiranykovetelmenyeket valamit a valaszthato targyak kovetkezteben sikerult valami ertelmes atlagot osszehozni, igy 4 felev szunet utan ujra kaptam osztondijat. az oszi felevet majd meglatjuk, idaig egesz pozitiv a dolog (egy targyat buktam csak el fixen, valamint az egyik (grafika) kifejezetten neheznek titulaltat 5osre megcsinaltam mindenfele csalas nelkul*)
  8. sztaki teruleten semmi valtozas, tovabbra is ugyanott, nagyjabol ugyanugy (ami persze nem termeszetes, tehat orulok neki)
  9. a gitarozas (fege) tekinteteben sincs tul sok minden ujdonsag - felmerult, hogy abbahagyom szemelyi problemak miatt, de vegulis az otlet elvetesre kerult, es azt gondolom, most ev vegen kevesebb feszultseg van az egyuttes tagjai kozott mint ev elejen volt
  10. direkt hagytam a vegere a frugalware-t, ahol rengeteg valtozast hozott ez az ev is, de ennek reszleteibe nem akarok most belemenni. esetleg annyit, hogy 3 ev kizarolagos pc hasznalat utan vettem egy ibookot - egyreszt maximalisan egyetertek (mostmar sajat tapasztalat alapjan) azokkal, akik azt mondtak, hogy egy nagyon kenyelmes, jol megtervezett es megbizhato hardware, masreszt pedig egyszeruen megnyugtato, hogy kikuszobolesre kerult egy spof :)

hat hirtelennyeben ennyi.

* nem mintha gyakran volna nalunk olyan targy ahol nagyon lehet csalni, de speciel ez pont olyan volt ahol ha megcsinaltal minden hazit akkor mar nem is kellett vizsgazni, es a hazikat meg meg lehetett iratni massal is.

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.