Index ¦ Archives ¦ RSS

Szent Laszlo kilato-kapolna

Estimated read time: 1 minutes

https://lh3.googleusercontent.com/eFJxG0QxzXD4lqRL1sPFVlQyhj3M6HW0HV6N1MUVZrHUTkDDpbhkWaCH5vThSd3LfnWZfJEuYLhIzmfVdg-uGle-HUSBvYCPixHM_QL5D1gnYEaIQQA57C-8wcpX7mMD0nAQ2CyxJA=w640

Szoval itt (bovebb info) jartunk, de kicsit elobbrol kezdtem.

Az alapotlet az volt, hogy csinaljuk meg a /blog/godollo-30.html[k30-as] turat. Szokas szerint Godollore is mar bringaval mentem ki, ott talalkoztam batyammal, aztan vele indultunk tovabb. Mogyorod es Fot kozott figyeltunk fel a cimben szereplo epitmenyre. Sajnos a tegnapi eso miatt eleg saros volt a kornyek + az ut teteje mar tul meredek volt a biciklizeshez, de szerencsere igy is max 50m-t kellett tolni a gepeket. Teljesen veletlenul osszetalalkoztunk ott egy parral akik elmeseltek, hogy az epitmeny by default zarva van, a Mogyorodi onkormanyzaton lehet elkerni a kulcsat, amit ok meg is tettek, igy felmehettunk. ;)

Aztan Foton a minimalis magammal hozott kajat megettuk, vizvetel kozben egy helyi bacsi elmagyarazta, hogy azert a viz a legerosebb folyadek, mert az meg a hajokat is elbirja. (!)

Vegul Godollon a Friczy altal nepszerusitett vendeglatoipari egysegbe tertunk be, ahonnan mar csak a szokasos hazagurulas volt hatra.

Netto ido 4h59m01s, brutto ido 7 ora, tav 110.64km, atlag 22.1km/h (kifele siettem, mert nem akartam sokat kesni, igy meglepo modon Bptol Godolloig sikerult 24.9es atlagot produkalni), max 61.2km/h (Gellerthegyrol lefele vasarnap reggel kifejezetten tagak a lehetosegek).

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.