Index ¦ Archives ¦ RSS

children of men

Estimated read time: 1 minutes

https://lh3.googleusercontent.com/csu_t-eMmzulwaF0sMLqIbPbxzb2JxP2G9e6JrMA4W4qlVSZfnCwokm5CIw6NgRi7MDFFEGm7oiL_cxkVoi_PVhevYS0eRfNTAhWcraFxf9H519VTRc1nWDN5ZaOdx6KTU1_Olp-CQ=w640

meg januarban volt egy indexes cikk, az a vicc (?), hogy ez a film kb errol szol. marmint scifi, es az alapsztori az annyi, hogy a foldon mar kb 15 eve nem szuletett ember, es akkor most mi lesz.

ami nem tetszett benne az az, hogy az egesz film olyan semmilyen. nem szorakoztato, de nincs is mondanivaloja. van valamifele lezarasa, meg remeny is van benne, de az egesz olyan borongos.

filmes szempontbol persze egyreszt el tudom kepzelni, hogy mekkora melo lehetett egy csomo hosszu es bonyolult akciojelenetet single-shotban felvenni (tehat hogy nincs vagas), de azert ez nem ellensulyoz mindent.

amugy meg a ferfi foszerepet Clive Owen (sin city) viszi, meg feltunt meg par ismeros arc, mint Chiwetel Ejiofor (kinky boots) es Julianne Moore (psycho remake), de semmi annyira kulonoset nem alkottak, hogy erdemes lenne megjegyezni. felejtos.

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.