vmiklos.hu
shameless self-promoting website
»Root
»Rejourn root
Posted Saturday, 14 February 2009 by Miklos
Tags: hu zene

szoval lassan tobb mint egy honapja, januar nyolcadikan jelent meg a scooter szamainak feldolgozasabol kiadott gyujtemeny, a hands on scooter. ertelemszeruen a mufaj a legtobb esetben jelentosen elter, de mivel az eredeti szamokert rajongok, igy a feldolgozasok nagyresze is tetszett.

a korongon 12 feldolgozas talalhato, termeszetesen csupa olyan trackbol amik eredetileg nem feldolgozaskent keszultek, hiszen eleg vicces lenne a feldolgozas feldolgozasat kiadni. ;)

1) jump that rock. ez modositas nelkul kerult a gyujtemeny elejere, leven a status quoval eredetileg is egyutt keszult a dal.

2) egy weekend feldolgozas, eleg drogosra sikeredett. igy aztan ha elkepzelunk par erosen betepett alakot az utcan fel-le jarkalni zombikent akkor az eredmeny nemnagyon ter el attol amit a bloodhound gang kihozott ebbol az alkotasbol. ;)

3) hogyan keszitsunk a how much is the fishbol nemet rapet? hat igy. ez a nemet rap tema igy onmagaban is iszonyatosan beteg. :]

4) egy move your ass feldolgozas, de hp mc szovegeit teljes mertekben lecsereltek. eleg mokas az eredmeny, bar nem mondanam, hogy sokkal jobb az eredetinel.

5) mivel a cimet valtozatlanul hagytak, egyszeru volt rajonni, hogy egy hyper hyper feldolgozas kovetkezik. a szoveg a zene felett vegig generalt, bar legalabb nem microsoft sammel. ;)

6) egy i'm raving feldolgozas, az elso. mert lesz meg egy masik is, kesobb.

7) ugy indul, mintha a wicked up (igen, a "nyalas") lenne, de aztan kiderul, hogy az aiii shot the dj adja a szam alapjat. fokepp a kiserohangszereket manipulaltak, meg belevittek par uj dallamot, a szoveg teljesen az eredeti.

8) ez valami felelmetesen stilusos. friends, de ilyen kankanos stilusban, tangoharmonikaval, meg nemetul. kesz. :D

9) faster harder scooter, ahogy azt egy musicalban eloadnak. otletes. :)

10) mig a hatos szam alatti i'm raving eleg rockos lett, itt meghagytak a mufajt, es tovabbra is elektronikus hangszerek hangzanak fel, bar jelentosen megkavartak az egeszet. nekem a masik feldolgozas jobban bejon. "hamar hozzanyulunk, nyuljunk hozza nagyon." ;)

11) nessaja. az egesz ugy indul, mintha karaoke lenne, de nem a szoveg hianyzik hanem a szovegen kivul minden mas, es az is csak nanazva. ;) aztan folytatas eleg elvont..

12) itt szinten kell egy ideig figyelni mig rajon az ember, hogy mit is dolgoztak fel, gyakorlatilag a one es a maria dallamait mixeltek ossze, az eredmeny pedig termeszetesen kivalo. :)

osszegzes? a 12 remixbol 8 volt olyan amiben valami megfogott, igy osszessegeben egesz jol sikerult szerintem a valogatas.

Comments