Index ¦ Archives ¦ RSS

netkam bt

Estimated read time: 1 minutes

rajottem, hogy erdemes ide kiraknom azokat a munkakat amiket ugy kapok, hogy "erdekel-e vagy ha nincs ra kapacitasod akkor tudsz-e valakit ajanlani". elsosorban azert mert altalaban nemnagyon tudok kit ajanlani, itt meg hatha olvassa valaki. aztan max ir nekem, bar szazalekot tuti nem fogok kapni :)

szoval a cimben emlitett ceg keresett meg a minap. ilyen mencoder / mplayer taknyolas kene nekik. ha lenne ra idom szivesen elvallalnam, de most abszolut nincs szabad kapacitasom. reszleteket privatban ha erdekel valakit.

ja es nem akartam most emiatt kulon bejegyzest irni de nincs egy honapja, hogy a vmware keresett hasonlo dumaval, nekik meg ilyen opensource maintainer kell, tudni kell hozza c/c++ban, kell hozza bsc diploma, kell nehany opensource project ahova contribute-oltal patcheket, meg scmekhez kell kicsit erteni. az egeszben az a necces, h ki kell koltozni paolo alto-ba, en meg jelenleg nagyon jol erzem magam itt ebben az orszagban (arrol nem is beszelve, hogy bscs diplomam sincs meg meg).

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.