Index ¦ Archives ¦ RSS

nosleep

Estimated read time: 2 minutes

szoval ahogy a linkben is olvashato, resztvettem a "SummerNosleep 2008" versenyen. roviden annyibol all a dolog, hogy minel tovabb ki kell birni alvas nelkul. annak bizonyitasara pedig hogy ebren vagy vezetned kell egy blogot amibe postolsz orankent. szal pont ugy ahogy a twitteren lehet csinalni.

korabbi dolog amire emlekszem, hogy egyszer meg ovkban (cserkesz orsvezeto-kepzo tabor) volt ilyen, h egyszer 2 orat aludtunk aztan utana meg semmit. szal szeretem az ilyen temaju kihivasokat, kivancsi voltam meddig birom.

az elso 48 ora aranylag siman ment, bar mind2 ejszaka volt kb egy 4oras intervallum amikor nagyon elalmosodtam, es tenyleg ugy ereztem utana, mintha valami csoda tortent, hogy nem aludtam el ;)

igazabol a 48. oram korul kiesett a 22 emberbol a maradek 2 konkurencia is, de akkor meg ugy gondoltam birom tovabb, igy megkisereltem nemcsak megnyerni a mostani versenyt, de a korabbi versenyek idaigi rekordjat is megdonteni.

az utolso nap mar nehezebb volt, eleg faradt voltam, nehezen tudtam barmi ertelmeset csinalni. vegul az utolso ora volt a legszornyubb. valami lehet ebben a 68 oraban, mert ha valaki azt keri h csinaljak 69-et, hat nem tudom hogy birom ki. igy aztan vegul csak par perccel dontottem meg a korabbi rekordot, dehat a lenyeg h megdontottem ;)

ami meg erdekes volt, hogy szemelyesen csak 2 usert ismertem a versenyzok kozul, ennek ellenere a csatin nagyon jo hangulat volt. mikor pedig mar kiestek az emberek, mindenki egyutt szurkolt hogy meg tudjam nyerni a versenyt. ez nagyon meglepett ;) a userek nagyresze kb 2 napja latott eloszor, megis folyamatosan batoritott, hogy meg tartsak ki, stb. :)

ugyhogy koszonet a szervezoknek a programert, es a tobbieknek a jo tarsasagert!

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.