Index ¦ Archives ¦ RSS

Web framework fejlesztes

Estimated read time: 2 minutes

Ilyesmivel kerestek meg, en most nem keresek munkat, de hatha mas igen.

Olyan embert keresek aki nagyon ért valamilyen web frameworkhöz. Akármelyik javascriptes vagy GWT vagy javas vagy esetleg groovy on grails.

A feladat egy már meglévő web alkalmazás felületének az átalakítása lenne. Spring Roo-val készítettem de már nem használom mert túl sok mindent átírtam benne és a Roo korai verziója ezt nem támogatta megfelelően, az upgrade meg még keményebb lett volna. Ebből adódóan Spring MVC-t használok sima JSP-vel. (Akkori Roo-ba még nem volt GWT) Van pár ajax hívás, pl. autocomplete mezők, de nem ez a jellemző, ehhez jQueryt használtam és nehány egyéb dologhoz még Dojo-t mert a Roo alapból azt használja de nekem nem jött be.

Szeretném sokkal felhasználóbarátabbá tenni az egészet és ehhez a JSP meg az én javascript tudásom nagyon kevés. A teljes megjelenítést szívesen lecserélném bármi másra ennek érdekében. Konkrétumokat akkor mondanék ha van jelentkező, nem azért mert titkos csak nekem is össze kéne szedni :)

Nem fulltime munkáról van szó és nem nagy pénzről, de legalább valami sajátot lehet csinálni. Én heti 10-15 órában foglalkozom ezzel, persze a megrendelő szeretné ha többet csinálnám, de valamiből meg is kell élni és munka+gyerek mellett ennyi jut :)

Kb 25 CRUD karbantartó van, ebből 4-5 bonyolultabb. És kb 5 statisztika képernyő amiken csak egy táblázat található. Meg egy grafikonos. De ezek fognak bővülni a közeljöbőben.

Jelentkezes, tobb info: leventewe kukac gmail.com.

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.