Index ¦ Archives ¦ RSS

cm-es tekeresek

Estimated read time: 2 minutes

tegnap voltunk cm-esekkel utolsopentek tekerni. sose csinaltam ilyet, de zaivaldi invitalt, so i gave it a try.

igazabol semmi kulonos, sok uj arc, idaig szimpatikusak, persze mivel uj voltam inkabb csendben voltam. sokan beszoltak, h olajozzam meg a lancom, kb ennyi volt osszesen. mielott meg kinullaztam a km-orat: brutto ido (haztol hazig) kb 4.5 ora, netto (tenyleges tekeres) 2:28:48, tavolsag 43.26, atlag 17.4, max 42.6.

aztan voltunk mais, egyreszt mert zai ujfent invitalt, masreszt meg lepke azt allitotta, h ottlesz es irl talalkozni online "ismerosokkel" mindig jo dolog.

a nap beszolasa egyertelmuen az volt, mikor a vaci utcaban megalltunk fagyizni, de zai meg oversize-load (huh, gyakorolnom kell a nickeket, 9 uj arc volt ezen a main; ergo szumma 11en voltunk: lepke + pasija, grin, lujka, oversize-load, cseya, mcysh, ypse, varanus, zai, vmiklos) felrevonultak h nekik olyan nemkell. majd feltuntek ilyen emosok a lathataron es az egyik ramutat zaira, h:

"ott egy kocka, ubuntu poloban!"

ezt megjegyeztem. szal ha egy emos allitasa hitelesnek szamit akkor az en "i'm feeling lucky" polom nem szamit kockapolonak, de az ove igen :P

amugy meg meg voltak erdekes dolgok, hallgattunk reggae-t, vettunk peksegben olcsoert frissen sult sajtos croissant meg turos taskat, es grin megolajozta a lancomat (nehez leirni h milyen jo az ilyen, kb mint mikor hurt cserelek a gitaron, egesz mas erzes igy tekerni :P).

ja igen, es voltunk arcot is nezni. nem mintha ez nem lett volna varhato (foleg mivel megint zsenialis volt a temavalasztas), de megint szellemes alkotasok szulettek. afaik a munkak - mint mindig, es meg mindig nemtom h miert - nem kerultek fel a netre, de nehany elerheto. amik nekem a legjobban tetszettek:

  • a kivalasztott
  • akik tudjak a valaszt, nem ertik a kerdest
  • megigertetek

ja meg a pukkanthato plakat is jopofa volt, mar mar most (pedig meg csak 3 napja nyilt meg) is kevesebb mint a fele volt mar csak belole ep :P

ja igen, kmh adatok: brutto ido 8,5h, netto 4:25:58, tav 85.12km, atlag 19.1, max 52.1.

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.