Index ¦ Archives ¦ RSS

szabo magda - abigel...a divatot

Estimated read time: 1 minutes

szabo magda - abigel

...a divatot elenk figelemmel kiseri, meglatszik remek fules sapkajan, valasztekos izlessel vasarolt nyakkendoin. szellemenek szipokazo elessege egyenesen kozcsodalat targya, melyet igazan csak hosi lelkulete, marcona ferfiassaga es mar-mar legendas batorsaga mul felul. a vert oly kivaloan birja, h az hirlik, atkepzik sebeszorvosnak. mihelyt megkapja uj diplomajat, siet megkerni szive valasztottjat, aki egy szavara igent mond, hiszen ki tudna ellenallni ennek a dalianak, akire barki nyugodtan rabizhatja az eletet, kiveve ha jon a vonat es megerett az alma.

Tormanak is konyv volt az ajandeka, lebilicseloen erdekes olvasmany, nyilvan a nagybatyja valasztotta: "A diakonisszaintezmeny tortenete", abban is benne voltak az autogramok.

...o ebren fekudt meg sokaig, es azon tunodott, milyen furcsan es varatlanul kovetkeznek be az ember eleteben a legjelentosebb esemenyek. Nem ugy, nem is akkor, ahogy es amikor varja az ember, maskeppen, mas elozmeny utan, valahogy logikatlanul. Egyszer csak ott van valaki a karzaton, az ember ranez, az meg vissza ra, es attol megvaltozik az elet egeszen.

tegnap fejeztem be, nekem tetszett. hosszas elemzes helyett talan ertelmesebb kedvcsinalonak emliteni a fenti 3 idezetet :)

© Miklos Vajna. Built using Pelican. Theme by Giulio Fidente on github.